Categorii Produse

Suntem ECO

Suntem economi si fiabili si de aceea va oferim cea mai buna si ieftina solutie de climatizare clasa A de consum !

Aparat de aer conditionat LG ARTCOOL CA09AWR 9000 Btu/h Mirror Inverter


Aparat de aer conditionat LG ARTCOOL CA09AWR 9000 Btu/h Mirror Inverter

Garantie: 3 ani sistem / 5 ani compresor

Montaj gratuit!

Mai multe detalii


3 185 Ron inclusiv taxe

CA09AWR

Disponibilitate: stoc furnizor


Model:
Producator LG
Cod produs CA09AWR+S09AQU
Tip 9000
Capacitate de racire:
Minim 3040Btu/h
Standard 8530Btu/h
Maxim 12620Btu/h
Capacitate de incalzire:
Minim 3040Btu/h
Standard 10920Btu/h
Maxim 17060Btu/h
Putere consumata:
la racire 550W
la incalzire 700W
Intensitate curent:
la racire 2.4A
la incalzire 3.1A
Caracteristici energetice:
EER 4.55W/W
COP 4.6W/W
Clasa de energie racire A
Alimentare monofazat
Tip compresor inverter
Agent frigorific:
Tip R410A
Debit de aer:
Interior mc/min. 12
Exterior mc/min. 33
Nivel de zgomot:
Interior (H/M/L/Sleep) 38/33/23/19dB(A)
Exterior 45dB(A)
Dimensiuni:
Interior 885x285x205mm
Exterior 770x545x288mm
Greutate:
Interior 10kg
Exterior 34kg
tehnologia inverter

Tehnologia DC Inverter

Tehnologia Inverter a eliminat ciclurile pornire/oprire, aducand astfel o crestere semnificativa a eficientei si a duratei de viata a componentelor individuale.
Principiul acestei tehnologii este de reducere a consumului de energie electrica, prin functionarea continua a compresorului, dar la un nivel mult mai scazut decat cele cu cicluri pornire/oprire.
Avantajul este ca reduce consumul de energie cu pana la 60%, dar in acelasi timp, reduce si nivelul zgomotului produs de unitatea externa.

Economie de energie

Economisesti pana la 66%, folosind tehnologia fiabila LG DC Invertercomparatie inverter

Datorita incalzirii globale a fost acordata o atentie deosebita produselor cu pompa de caldura pentru simplul motiv ca asigura o economie de energie considerabila.
De fapt, eficienta energetica a pompelor de caldura cu tehnologia Inverter este semnificativ mai mare in comparatie cu echipamentele fara aceasta tehnologie. Aparatele LG Inverter asigura o economie de energie consumata de pana la 57% in modul racire, si 66% in modul incalzire.

Mai puternic

Compresor puternic BDLC

Echipamentul de climatizare LG Inverter este dotat cu un compresor BDLC care foloseste un magnet puternic din neodim. Folosirea acestui tip de compresor a condus la imbunatatirea eficientei comparativ cu modelele conventionale.

Performanta maxima imbunatatita la racire si la incalzire

Noul Inverter DC marca LG a imbunatatit performantele de baza la racire si la incalzire, eliminand grijile pe care le poate aduce o vara torida sau o iarna friguroasa. Performanta la racire a fost imbunatatita cu 15%, iar performanta la incalzire a crescut cu 30%.

Sistemul de purificare NEO-Plasma

Filtrul cu plasma

filtru cu plasma lg

Sistemul de purificare a aerului cu plasma a fost dezvoltat de LG pentru reducerea particulelor microscopice de impuritati si praf, pentru a elimina bacteriile, firele de praf sau de blana de la animalele de companie.

Sistemul de filtrare in patru treptesistem de purificare in 4 trepte lg


filtrare lg

Filtrare

Cu ajutorul filtrului „Virus & Allergy Safe” (Fara virusi si alergii), noul sistem de climatizare de la LG capteaza virusii daunatori care se propaga prin aer.

dezodorizare lg

Dezodorizare

Filtrul triplu LG este compus din trei filtre diferite cu compusi organici care elimina mirosurile neplacute, pastrand astfel prospetimea casei dumneavoastra.

eliminare lg

Eliminare

Cu ajutorul campului electric, filtrul cu plasma are capacitatea de a arde particulele microscopice de praf.

Filtrul cu plasma elimina germenii prin arderea particulelor microscopice de praf cu ajutorul campului electric patentat de LG.

autocuratare lg

Auto curatare

Sistemul de auto curatare previne acumularea umezelii printr-o tehnologie avansata de ventilatie care previne proliferarea bacteriilor si a germenilor in timp ce elimina mirosurile neplacute.

Filtrare

Particulele de praf sunt absorbite in echipamentul de climatizare si sunt prinse in filtrul de aer.


Caracteristicile aparatului

Modul Sleep

In modul Sleep, unitatea este programata sa controleze viteza ventilatorului, sa regleze temperatura si in final sa se opreasca.

eficienta energetica mare lg

Eficienta energetica mare

ARTCOOL Inverter CA a fost incadrat in clasa energetica AA (racire/incalzire) pentru modelele de la 9000 BTU si pana la 24000 BTU.

Nivel de zgomot redus

nivel de zgomot redus

Unitatea interioara functioneaza silentios in modul Sleep la un nivel de zgomot care va garanteaza pacea si linistea dormitorului sau a biroului. Spre exemplu, modelele LG CA09AW, CA12AW au, in modul sleep, un nivel de zgomot de numai 19 dB. In plus, unitatea exterioara are un nivel redus de vibratii si zgomot, datorita unui motor si a unui ventilator super-silentioase.

Autocuratare

Principala cauza a mirosului generat de echipamentele de climatizare este mucegaiul si bacteriile formate in schimbatorul de caldura. Functia de auto curatare usuca schimbatorul de caldura, prevenind acumularea mucegaiului si a bacteriilor, reducand astfel mirosul neplacut si scutindu-va sa curatati frecvent aparatul.

autocuratare pas1Pasul 1

Evaporatorul este uscat cu un curent usor si silentios de aer, care indeparteaza resturile de umezeala. Apasati „Auto Clean” (Curatare automata) si functia va actiona dupa operatia de racire.

autocuratare pas 2Pasul 2

Este eliminata inca o data sursa de mucegai cu ajutorul sistemului „Neo plasma plus”. In 30 de minute, functia „Auto Clean” (Autocuratare) usuca partea interioara a unitatii interioare a echipamentului de climatizare.

Jet Cool

lg jet cool

Functia Jet Cool asigura racirea rapida a camerei. In acest mod se refuleaza un jet puternic de aer rece pentru 30 minute sau pana cand temperatura camerei atinge 18 grdC.

Protectie anticoroziva Gold Fin

preotectie anticoroziva gold fin

Schimbatorul de caldura din unitatea externa este acoperit cu un material anticoroziv, astfel, unitatea, dar si componentele, rezista mai mult timp.

Auto Restart Function

In cazul producerii unei pene de curent, la revenirea acestuia, aparatul porneste automat cu setarile de dinainte de pana de curent.

 

Montajul este Gratuit !

 

Programarea Montajului pentru aparatele tip Split si Dublusplit se face in 48 ore de la data Comenzii ferme !

 

Pentru Instalarea Echipamentelor de climatizare speciale cum sunt cele tip Casete de tavan, Duct-uri, Convertibile tavan/podea, Sistemele Multisplit, Ventilatii, Pompe de caldura (PDC-uri) va putem intocmi o Oferta doar dupa ce se face o analiza a locatiei Dumneavoastra, a solutiilor tehnice potentiale de Montaj.

 

Pentru mai multe informatii despre Montajul standard Gratuit , ce include si ce nu include  acesta precum si potentialele costuri suplimentare va rugam accesati pagina "Montaj aer conditionat" cu un simplu "Click" pe butonul rosu de mai jos...

 

Niciun comentariu de la clienti momentan.

Numai utilizatorii inregistrati pot sa adauge comentarii.

Produse noi

No new product at this time

Cos  

(gol)

 

Aer Conditionat Split

Clasa A

Aer Conditionat Dublu Split

Clasa A

Aer Conditionat Multi Split

Clasa A