Categorii Produse

Suntem ECO

Suntem economi si fiabili si de aceea va oferim cea mai buna si ieftina solutie de climatizare clasa A de consum !

Daikin FTXS50K Inverter 18000 BTU


Daikin FTXS50K Inverter 18000 BTU

Garantie: 3 ani

Montaj gratuit!

Mai multe detalii


5 499 Ron inclusiv taxe

FTXS50K

Disponibilitate: stoc furnizor


OCHI INTELIGENT (pentru zone multiple) - detine capacitatea de a detecta prezenta persoanelor in incapere, evitand directionarea curentilor de aer catre acestea. Reprezinta o tehnologie care contribuie ingenios la economisirea energiei. La 20 de minute dupa ce incaperea este golita, aparatul reduce nivelul de răcire sau încălzire, menţinând totodată temperatura din cameră la un nivel confortabil.

 

FUNCŢIONAREA SILENŢIOASĂ A UNITĂŢII EXTERIOARE 

Intr-un mediu in care predomina linistea somnul este mai odihnitor. De aceea Daikin a creat aceasta unitate exterioara care este atat de silentioasa incat este aproape insesizabil sunetul produs.

MODUL CONFORT

Modul confort ajustează automat fluxul de aerdin cameră, împiedicând direcţionarea acestuia către persoanele prezente şi asigurând un confort deplin.

 

FLUX DE AER 3-D

Fluxul de aer 3-D asigură un nivel optim de confort, fie automat, fie la cerere. Fluxul de aer poate fi reglat nu doar în sus şi în jos, dar şi în lateral, permiţând un control eficient asupra direcţiei acestuia.

 

MODUL PUTERE

În zilele caniculare sau din contră, foarte reci, aveţi nevoie ca aparatul să ofere rapid rezultate. Prin apăsarea unui singur buton, în modul putere, aparatul încălzeşte sau răceşte camera rapid, fără a fi nevoie să vă faceţi griji pentru factura de electricitate - aparatul revine în mod automat la regimul normal de funcţionare, evitându-se astfel consumul inutil de energie.

MODUL ECONOMIC

Dacă facturile de energie constituie un motiv de îngrijorare, soluţia o reprezintă modul economic, deoarece acesta vă permite să setaţi consumul aparatului de aer condiţionat. În acelaşi timp, acest mod de funcţionare împiedică apariţia penelor de curent, dacă mai multe aparate funcţionează în acelaşi timp. Nu uitaţi însă că ori de câte ori doriţi să obţineţi un nivel maxim de răcire sau încălzire, nu trebuie decât să opriţi modul economic.

FUNCŢIONAREA SILENŢIOASĂ A UNITĂŢII INTERIOARE

Nopţile nedormite rămân o simplă amintire cu aparatul de aer condiţionat Daikin. Acesta nu doar menţine confortul dorit în dormitor, ci şi funcţionează extrem de silenţios. Atât de silenţios, încât anumite aparate de-abia pot fi auzite.


Programatorul Daikin pentru 24 de ore asigură un control eficient. Programaţi ora la care doriţi ca aparatul de aer condiţionat să pornească sau să se oprească, astfel încât să obţineţi confortul dorit.

 

CONTROL ONLINE

Modulul Wi-Fi autoconfigurabil Daikin vă permite să controlaţi aparatul de aer condiţionat de oriunde din lume, în orice moment al zilei, cu ajutorul unui computer, de pe un smartphone sau de pe o tabletă.

 

În plus faţă de opţiunea de control de pe dispozitivul mobil, cele mai multe aparate de aer condiţionat sunt prevăzute cu opţiuni de conectare la sisteme sofisticate specifice caselor inteligente, cu ajutorul protocoalelor de comunicaţie Modbus sau KNX, sau la unitatea centrală de control Daikin.
(Conectare via BACnet sau LON posibilă via Daikin DIII-Net)

 

 APLICAŢIA MULTI-SPLIT

Aplicaţiile multi-split permit climatizarea mai multor camere, utilizând o singură unitate exterioară, care oferă avantajul unei instalări mai simple şi mai elegante, cu economie de spaţiu la exterior. Unităţile exterioare multi split pot deservi de la 2 până la 5 unităţi interioare, iar cu ajutorul sistemului Super-Multi-Plus, numărul unităţilor interioare deservite poate ajunge până la 9.

 

  Model:
  Producator Daikin
  Cod produs FTXS50K+RXS50L
  Tip 18000
  Capacitate de racire:
  Minim 5800Btu/h
  Standard 17060Btu/h
  Maxim 18080Btu/h
  Capacitate de incalzire:
  Minim 5800Btu/h
  Standard 19790Btu/h
  Maxim 22180Btu/h
  Putere consumata:
  la racire 1410W
  la incalzire 1450W
  Temperatura exterioara de functionare:
  la racire -10 ~ 46°C
  la incalzire -15 ~ 18°C
  Caracteristici energetice:
  EER 3.55W/W
  SEER 6.8
  COP 4.0W/W
  SCOP 4.2
  Clasa de energie racire A++
  Clasa de energie incalzire A+
  Alimentare monofazat
  Tip compresor inverter
  Agent frigorific:
  Tip R410A
  Debit de aer:
  Interior mc/min. 11.9 / 11.9 / 7.4 / 4.5
  Exterior mc/min. 50.9
  Nivel de zgomot:
  Interior (H/M/L/Sleep) 46 / 40 / 34 / 23dB(A)
  Exterior 62dB(A)
  Dimensiuni:
  Interior 298 x 900 x 215mm
  Exterior 735 x 825 x 300mm
  Greutate:
  Interior 11kg
  Exterior 47kg

   

  Montajul este Gratuit!

   

  Pentru mai multe informatii despre Montajul standard Gratuit, va rugam accesati pagina "Montaj aer conditionat" cu un simplu "Click" pe butonul rosu de mai jos.

   

Niciun comentariu de la clienti momentan.

Numai utilizatorii inregistrati pot sa adauge comentarii.

Cos  

(gol)

 

Aer Conditionat Split

Clasa A

Aer Conditionat Dublu Split

Clasa A

Aer Conditionat Multi Split

Clasa A