Categorii Produse

Suntem ECO

Suntem economi si fiabili si de aceea va oferim cea mai buna si ieftina solutie de climatizare clasa A de consum !

LG Duct Type CB18 18000 Btu/h INVERTER


LG Duct Type CB18 18000 Btu/h INVERTER

Garantie: 3 ani sistem / 5 ani compresor

Mai multe detalii


7 430 Ron inclusiv taxe

CB18

Disponibilitate: la comanda

Intreaba expertii nostri !

0728.305.205

021.319.06.78

021.319.25.58


Model:
Producator LG
Cod produs CB18 + UU18W
Tip De tubulatura
Clasa de putere 18000
Clasa de racire:
Minim 6756Btu/h
Standard 16890Btu/h
Maxim 18562Btu/h
Capacitate de incalzire:
Minim 8120Btu/h
Standard 20300Btu/h
Maxim 22330Btu/h
Putere consumata:
la racire 1540W
la incalzire 1660W
Intensitate curent:
la racire 7.01A
la incalzire 7.42A
Caracteristici energetice:
EER Btu/hr.W 3.21W/W
COP 3.51W/W
Clasa de energie (racire) A
Alimentare monofazat
Tip compresor inverter
Agent frigorific:
Tip R410A
Debit de aer:
Interior mc/min. 15.5/14.5/13.0
Deumidificare 2.0l/h
Nivel zgomot:
Interior (H/M/L/Sleep) 36/34/32dB(A)
Exterior 51 dB(A)
Dimensiuni:
Interior 880x260x450mm
Exterior 870x655x320mm
Greutate:
Interior 35kg
Exterior 46kg

 

 

 

E.S.P: Presiune statica exterioara

Debitul de aer si nivelul de zgomot produs se pastreaza la valorile prestabilite, fara a fi modificate de schimbarea presiunii statice exterioare; Astfel, dispuneti de posibilitatea de a:
• optimiza planul de instalare a conductelor;
• mentine capacitatea si nivelul de zgomot preferate.


Tehnologia care sta la baza acestui model de aparat de climatizare, permite reglarea fazei motorului si va poate furniza beneficii economice. Debitul de aer preferat se obtine regalnd faza motorului in timpul montajului acestui model de duct LG, facilitand flexibilitatea sistemului de conducte.

Este usor de reglat cu ajutorul telecomenzii.

Operare silentioasa si intretinere usoara

Ventilatorul prevazut cu lamele din plastic si carcasa de greutate mica a aparatului, asigura o operare silentioasa si contribuie la operatiuni mai facile de mentenanta / service. Noua carcasa a ventilatorului asigura o demontare usoara. Motorul ventilatorului poate fi de asemenea scos fara a mai fi nevoie sa recurgeti la indepartarea ansamblului complet al ventilatorului.

Sistemul central de comanda


Echipamentele marca LG sunt dotate cu functii de comanda avansate, ca de exemplu sistemul central de comanda. Dispozitivul este destinat aplicatiilor cu scop comercial care necesita instalarea mai multor echipamente de climatizare. Puteti detecta defectiunile unui numar sporit de echipamente de aer conditionat (cu ajutorul a 8 sisteme de comanda individuale) separat sau impreuna.

 

Control automat pe zone

Functia poate fi folosita pentru a regla functionarea aparatului daca fiecare zona (maxim 4 zone) este prevazuta cu un termostat si un anemostat autoreglabil separate.

 

Pompa de condens de mare capacitate

Pentru spatiile unde scurgerea gravitationala este imposibila, se poate instala ca accesoriu o pompa de condens. Ea va pompa pana la o inaltime maxima de 700 mm si constituie solutia perfecta pentru indepartarea condensului din unitatea interioara.

Conducte lungi cu inaltime de montare mare

Echipamentele de aer conditionat LG (ex. casetele de plafon si unitatile de tubulatura ascunse in tavan) pot fi montate pe distante mari de maxim 75 m lungime si la inaltimi mari (maxim 30 metri).

Schimbare automata a modului de functionare

La modelele care dispun de schimbare a modurilor de functionare, aparatul de aer conditionat poate comuta in mod automat din modul de racire in regim de incalzire, depinzand de temperatura setata.

Controlul temperaturii in doua puncte diferite

Intre temperatura masurata la nivelul aparatului de aer conditionat si temperatura interioara, nu este exclus sa existe o diferenta considearbila. Butonul de comanda pentru cele doua termistoare asigura reglarea temperaturii cu usurinta, in functie de una dintre valori. Se selecteaza termistorul preferat pentru reglarea temperaturii aparatului actionand butonului glisant aflat in partea posterioara a telecomenzii cu cablu cu ecran LCD. Un termistor este inclus in unitatea interioara, iar celalalt se gaseste instalat in telecomanda cu cablu cu ecran LCD.

Programare saptamanala

Utilizatorul are la indemana si optiunea de a seta aparatul sa functioneze dupa un program saptamanal, selectand momentele de pornire si de oprire ale acestuia.

Telecomanda cu cablu cu ecran LCD se caracterizeaza prin urmatoarele:

  • Programare pornire/oprire in intervale de o ora timp de 24 h
  • Operarea aparatului in modul TEST
  • Functia de auto-diagnoza
  • Alegerea vitezei ventilatorului in 3 trepte
  • Afisarea modului de functionare
  • Afisarea temperaturii din incaperea destinata climatizarii
  • Grosime de doar 20 mm

Blocarea accesului copiilor

Aceasta functie are ca obiectiv prevenirea accesului copiilor la comenzile unitatii interioare. Toate butoanele unitatii interioare se pot bloca, in asa fel incat unitatea sa fie controlata doar prin intermediul telecomenzii.

 

 


Tehnologia Inverter

Sistemele de aer conditionat au devenit tot mai silentioase, mai
economice si mai eficiente.

 

Imbunatatirea inaltei tehnologii Inverter prin tehnologia PFC si prin controlul undei sinusoidale PFC - Factor de corectie a puterii

Aparatul de aer conditionat de la LG este proiectat folosind tehnologia PFC si sistemul de control al undei sinusoidale. Ca rezultat, tensiunea de functionare poate fi crescuta de la valoarea de referinta 280 V c.c. la 380 V c.c. Acest aspect permite o functionare uniforma a aparatului la frecvente ridicate. Sistemul de control al undei sinusoidale faciliteaza o functionare eficienta la frecvente joase, largind limitele de functionare a aparatului. In plus, eficienta energetica a produsului se mareste in mod semnificativ.

 

 


Compresor BLDC de mare putere


Aparatul de aer conditionat tip inverter de la LG este prevazut cu un compresor BLDC care utilizeaza un magnet puternic din neodymium. Prin urmare, acest compresor este mai eficient decat inverterele de curent alternativ. In timpul functionarii la sarcina partiala (30-45 Hz), eficienta motorului compresorului aparatului de aer conditionat tip inverter de la LG creste considerabil in raport cu motoarele de curent alternativ existente in prezent, iar efectele de sub-racire ale condensatorului de mari dimensiuni imbunatatesc eficienta.

Ventilator BLDC


Motorul ventilatorului BLDC asigura reducerea consumului de energie in timpul functionarii aparatului. La turatie maxima, motorul ventilatorului BLDC poate reduce consumul de energie cu pana la 35% fata de motoarele de curent alternativ. Motorul de curent alternativ functioneaza exclusiv la turatie maxima, in timp ce motorul BLDC isi poate modifica turatia in functie de sarcina. Nivelurile de eficienta energetica, in special la turatii scazute, au fost imbunatatite cu pana la 65%.

Mediu mai confortabil prin racire si incalzire rapide


La activarea initiala a modurilor de incalzire sau racire ale aparatului de aer conditionat, compresorul functioneaza la turatie maxima pentru atingerea rapida a temperaturii dorite. La atingerea temperaturii dorite, spre deosebire de echipamentele de aer conditionat traditionale care activeaza si dezactiveaza compresorul, echipamentele tip Inverter de la LG regleaza si modifica permanent turatia compresorului pentru a mentine temperatura dorita cu fluctuatii minime, pastrand astfel nivelul de confort pe toata durata functionarii.

Limite de functionare largite


Pentru racirea incaperilor pline de calculatoare si a altor tipuri de spatii, la temperaturi exterioare joase, compresorul invertorului BLDC si motorul ventilatorului BLDC al unitatii exterioare vor regla debitul si volumul de aer asigurand o functionare optima, iar aparatul va functiona la o temperatura de -10ºC fara a se opri.

 

Pentru mai multe informatii despre Montajul standard Gratuit, accesati pagina "Montaj aer conditionat" cu un simplu "Click" pe butonul rosu.

 

Niciun comentariu de la clienti momentan.

Numai utilizatorii inregistrati pot sa adauge comentarii.

Intreaba expertii nostri !

0728.305.205

021.319.06.78

021.319.25.58

Produse noi

No new product at this time

Cos  

(gol)

 

Aer Conditionat Split

Clasa A

Aer Conditionat Dublu Split

Clasa A

Aer Conditionat Multi Split

Clasa A