Categorii Produse

Suntem ECO

Suntem economi si fiabili si de aceea va oferim cea mai buna si ieftina solutie de climatizare clasa A de consum !

LG Duct Type 30000 Btu/h INVERTER


LG Duct Type UB30 30000 Btu/h INVERTER

Garantie: 3 ani sistem / 5 ani compresor

Mai multe detalii


8 603 Ron inclusiv taxe

UB30

Disponibilitate: stoc furnizor


Model:
Producator LG
Cod produs UB30 + UU30W
Tip De tubulatura
Clasa de putere 30000
Clasa de racire:
Minim 10920Btu/h
Standard 27300Btu/h
Maxim 30030Btu/h
Capacitate de incalzire:
Minim 12280Btu/h
Standard 30700Btu/h
Maxim 33770Btu/h
Putere consumata:
la racire 2650W
la incalzire 2490W
Intensitate curent:
la racire 12.0A
la incalzire 13.0A
Caracteristici energetice:
EER Btu/hr.W 3.01W/W
COP 3.61W/W
Clasa de energie (racire) B
Alimentare monofazat
Tip compresor inverter
Agent frigorific:
Tip R410A
Debit de aer:
Interior mc/min. 26.5/23/20
Dezumidificare 3.3l/h
Nivel zgomot:
Interior (H/M/L/Sleep) 40/38/35dB(A)
Exterior 52 dB(A)
Dimensiuni:
Interior 1180x298x450mm
Exterior 870x1060x320mm
Greutate:
Interior 38kg
Exterior 60kg

 

 

E.S.P: Presiune statica exterioara

Debitul de aer si nivelul de zgomot se mentin intotdeauna la valorile de referinta, fara a fi afectate de schimbarea presiunii statice exterioare; utilizand aceasta tehnologie, puteti sa:
• optimizati lucrurile de instalare a conductelor;
• mentineti capacitatea si nivelul de zgomot conform preferintelor;
• reduceti numarul de modele;
Tehnologia bazata pe reglarea fazei motorului ofera beneficii economice instalatorului. Debitul de aer dorit se obtine prin reglarea fazei motorului in timpul instalarii produsului, asigurand flexibilitatea sistemului de conducte.

E.S.P. este usor de reglat de la telecomanda.


Functionare silentioasa si intretinere facila

Ventilatorul cu lamele din plastic si carcasa de greutate redusa a aparatului de aer conditionat asigura o functionare silentioasa si faciliteaza operatiile de service. Noua carcasa a ventilatorului este usor de demontat pentru a facilita operatiile de service si intretinere. Motorul ventilatorului poate fi indepartat fara a fi necesara îndepartarea întregului ansamblu al ventilatorului.


Sistemul central de comanda

Rezumatul functionarii
Echipamentele LG sunt prevazute cu functii de comanda avansate, precum sistemul central de comanda. Destinat aplicatiilor cu scop comercial care necesita instalarea mai multor echipamente de aer conditionat. Puteti comanda sau detecta defectiunile unui numar de 16-2048 echipamente de aer conditionat (prin intermediul a 8 sisteme de comanda individuale) separat sau impreuna.

 

Control automat pe zone

Aceasta functie poate fi utilizata pentru a regla functionarea aparatului de aer conditionat in cazul in care fiecare zona (maxim 4 zone) dispune de un termostat si un anemostat autoreglabil separate; specialistul in materie de echipamente de aer conditionat va poate oferi asistenta in cazul in care doriti sa instalati un aparat cu un debit de aer variabil in locuinta/biroul dumneavoastra, precum si o oferta de pret pentru instalare (care include termostatele si anemostatele de amortizoare)

 

Pompa de condens de mare capacitate

Pentru locurile in care scurgerea gravitationala nu este posibila, se poate monta ca accesoriu o pompa de condens. Aceasta poate pompa pana la o inaltime maxima de 700 mm si reprezinta solutia ideala pentru eliminarea condensului din unitatea interioara.


 Controlul temperaturii in doua puncte diferite

Intre temperatura masurata la nivelul aparatului de aer conditionat si temperatura interioara poate exista o diferenta semnificativa. Butonul de comanda pentru cele doua termistoare permite reglarea temperaturii in functie de una dintre cele doua valori. Selectati termistorul dorit pentru reglarea temperaturii aparatului prin intermediul butonului glisant situat in partea posterioara a telecomenzii cu cablu cu ecran LCD. Un termistor este instalat in unitatea interioara, iar cel de-al doilea este situat in telecomanda cu cablu cu ecran LCD.

Programare saptamanala

Utilizatorul poate seta aparatul sa functioneze dupa un program saptamanal, programand momentele de pornire si de oprire ale acestuia.

Telecomanda cu cablu si ecran LCD

  • Programare facila in vederea pornirii/opririi in intervale de o ora pentru o perioada de 24 de ore
  • Functionare in modul TEST
  • Functia de auto-diagnoza
  • Selectare a vitezei ventilatorului in 3 trepte
  • Afisarea modului de operare
  • Afisarea temperaturii din incapere
  • Grosime de numai 20 mm

Blocarea accesului copiilor

Aceasta functie previne accesul copiilor la comenzile unitatii interioare. Toate butoanele unitatii interioare pot fi blocate, in asa fel incat unitatea sa fie controlata doar din telecomanda.

astfel incat unitatea sa fie controlata doar din telecomanda.

 


Tehnologia Inverter

O data cu avansurile tehnologiei Inverter, sistemele de aer conditionat au operare mai silentioasa, sunt mai
economice si mai puternice.

 

Imbunatatirea tehnologiei Inverter prin tehnologia PFC si controlul undei sinusoidale PFC - Factor de corectie a puterii

Aparatul de aer conditionat de la LG este fabricat utilizand tehnologia PFC si sistemul de control al undei sinusoidale, prin intermediul carora  tensiunea de operare poate fi crescuta de la valoarea de referinta 280 V c.c. la 380 V c.c. Acest lucru permite o functionare uniforma a aparatului la frecvente înalte. Sistemul de control al undei sinusoidale faciliteaza o functionare optima la frecvente joase, extinzand astfel limitele de functionare. In plus, eficienta energetica a produsului creste in mod semnificativ.

 

 


Compresor BLDC de mare putere


Aparatul de aer conditionat tip inverter de la LG este dotat cu un compresor BLDC care utilizeaza un magnet puternic din neodymium. Prin urmare, acest compresor este mai eficient decat inverterele de curent alternativ. In timpul functionarii la sarcina partiala (30-45 Hz), eficienta motorului compresorului aparatului de aer conditionat tip inverter de la LG creste considerabil in raport cu motoarele de curent alternativ existente in prezent, iar efectele de sub-racire ale condensatorului de mari dimensiuni imbunatatesc eficienta.


Ventilator BLDC


Motorul ventilatorului BLDC asigura reducerea consumului de energie in timpul functionarii aparatului. La turatie maxima, motorul ventilatorului BLDC poate reduce consumul de energie cu pana la 35% fata de motoarele de curent alternativ. Motorul de curent alternativ functioneaza exclusiv la turatie maxima, in timp ce motorul BLDC isi poate modifica turatia in functie de sarcina. Nivelurile de eficienta energetica, in special la turatii scazute, au fost imbunatatite cu pana la 65%.


Mediu ambiental mai confortabil prin racire si incalzire rapide


Limite de functionare extinse


Pentru racirea camerelor dotate cu calculatoare si a altor tipuri de incaperi, la temperaturi exterioare reduse, compresorul invertorului BLDC in combinatie cu motorul ventilatorului BLDC al unitatii exterioare, regleaza atat debitul, cat si volumul de aer asigurand o operare eficienta; aparatul poate sa functioneze la o temperatura de -10ºC fara a fi oprit.


 

 

Pentru mai multe informatii despre Montajul standard Gratuit, va rugam sa accesati pagina "Montaj aer conditionat" cu un simplu "Click" pe butonul rosu de mai jos.

 

Niciun comentariu de la clienti momentan.

Numai utilizatorii inregistrati pot sa adauge comentarii.

Produse noi

No new product at this time

Cos  

(gol)

 

Aer Conditionat Split

Clasa A

Aer Conditionat Dublu Split

Clasa A

Aer Conditionat Multi Split

Clasa A