Categorii Produse

Suntem ECO

Suntem economi si fiabili si de aceea va oferim cea mai buna si ieftina solutie de climatizare clasa A de consum !

Inventor Modus Inverter M2MVI-18 18000 BTU


Inventor Modus Inverter M2MVI-18 18000 BTU

Garantie: 5 ani sistem / 10 ani compresor

Montaj gratuit!

Mai multe detalii


2 783 Ron inclusiv taxe

M2MVI-18

Disponibilitate: stoc furnizor


Eco DesignEco Design

 

Acest model de sistem de aer conditionat monosplit, de la Inventor prezinta un consum redus de energie electrica, avand o cantitate mai mica de emisii de gaze daunatoare mediului inconjurator datorita Eco Design-ului si utilizarii de agent frigorific ecologic, fiind de asemenea dotat cu senzor pentru detectarea scurgerilor de freon.

 

Aparatele fac parte din clasa energetica A++ si sunt dotate cu tehnologia moderna AC Inverter si cu 5 viteze ale ventilatorului unitatii externe si12 viteze ale motorului ventilatorului unitatii interne, avand si un ciclu larg de functionare (25 faze ale frecventei compresorului (F1-F25)).

 

Toate acestea permit o functionare buna, cu eficienta crescuta, in conditii meteo extreme. Functia Hot Start, cea de memorare a pozitiilor flapsurilor si cea de auto restart permit o re-pornire a sistemului cu setarile avute in perioada de functionare anterioara, astfel incat veti putea opera unitatea cu usurinta si simplitate.

 

In plus, sistemele Inventor sunt dotate cu filtru Catalizator ce elimina mirosurile neplacute din camera, formaldehida si alti compusi organici volatili.

 

 

Filtre Healthy & Cold Plasma

 

 

Montajul este Gratuit!

 

Programarea Montajului pentru aparatele tip Split si Dublusplit se face in 48 ore de la data Comenzii ferme!

 

Pentru Instalarea Echipamentelor de climatizare speciale cum sunt cele tip Casete de tavan, Duct-uri, Convertibile tavan/podea, Sistemele Multisplit, Ventilatii, Pompe de caldura (PDC-uri) va putem intocmi o Oferta doar dupa ce se face o analiza a locatiei Dumneavoastra, a solutiilor tehnice potentiale de Montaj.

 

Pentru mai multe informatii despre Montajul standard Gratuit , ce include si ce nu include  acesta precum si potentialele costuri suplimentare va rugam accesati pagina "Montaj aer conditionat" cu un simplu "Click" pe butonul rosu de mai jos...

 

Niciun comentariu de la clienti momentan.

Numai utilizatorii inregistrati pot sa adauge comentarii.

Produse noi

No new product at this time

Cos  

(gol)

 

Aer Conditionat Split

Clasa A

Aer Conditionat Dublu Split

Clasa A

Aer Conditionat Multi Split

Clasa A