Aer conditionat MSMBAU-09HRFN1 9000 BTU

Pret: 2703.5 LEI

Produs disponibil la comanda

Descriere:

MSMBAU-09HRFN1-QRD0GW(B)

Aparatul de aer conditionat Midea MSMBAU-09HRFN asigura o functionare la nivel inalt, gratie tehnologiei DC Inverter, a prezentei filtrului ultra-performant, 5 trepte de viteza pentru unitatea externa, mod turbo si faciliteaza reglarea, dupa preferinte, a directiei fluxului de aer.

Are o capacitate de 9 000 BTU, fiind recomandat pentru montarea in incaperi care dispun de o suprafata intre 15 – 25 mp (locuinte, birouri/spatii comerciale etc.).

Face parte din seria de aparate MISSION SERIES FULL DC INVERTER SCOP 4.0, distingandu-se printr-un design modern, usor de introdus in orice spatiu interior pe care intentionati sa il climatizati.

CARACTERISTICI model MSMBAU-09HRFN1:

             Split de perete inverter cu functionare eficienta la temperaturi de- 15 grade incalzire / - 15 grade racire

             Tehnologie DC Inverter

             Filtru ultra performant

             5 trepte de viteza la ventilatorul unitatii exterioare

             12 trepte de viteza la ventilatorul unitatii interioare

             Mod turbo

 

Optand pentru un aparat de aer conditionat tip caseta de la Midea din gama MISSION SERIES FULL DC INVERTER SCOP 4.0, aveti toate sansele sa creati un ambient agreabil, primitor, cu temperatura potrivita si aport de aer proaspat, curat in orice incapere din locuinta proprie.

Modelul de caseta de perete MSMBAU-09HRFN1 asigura gestionarea de la distanta de catre utilizator, datorita adaptorului Wi-Fi din dotare.

Ventilatorul este prevazut cu filtre de purificare a aerului, care permit eliminarea bacteriilor si altor microorganisme, precum si inlaturarea prafului si mirosurilor deranjante.

In componenta acestui split intra unitatea interna MSMBAU-09HRFN1-QRD0GW(B) si unitatea externa MOBA02-09HFN1-QRD0GW, care impreuna sunt capabile sa furnizeze o functionare eficienta (clasa A++/A+), oferind un randament ridicat in regim de racire si incalzire, indiferent de anotimp.

Datorita dotarii echipamentelor cu tehnologia de ultima generatie Inverter, dobanditi un consum considerabil diminuat la energia electrica, fapt ce se va reflecta prin facturi mai mici la curent.

Produse din aceeasi categorie

Caseta Midea MCD-24HRFN1-QRD0

Caseta Midea MCD-24HRFN1-QRD0

Produs disponibil la comanda

Caseta Midea MCC-48HRN1 48000 BTU

Caseta Midea MCC-48HRN1 48000 BTU

Produs disponibil la comanda

Caseta Midea MCC-60HRDN1 60000 BTU

Caseta Midea MCC-60HRDN1 60000 BTU

Produs disponibil la comanda